Aluminijumska Stolarija

Aluminijum je vodeći materijal za izradu stolarije. Odlikuje ga: velika sigurnost, lagana konstrukcije velike čvrstoće i stabilnosti, dugi vek trajanja, otpornost na sve vremenske uslove, estetika.

U ponudi imamo profile renomiranih grčkih proizvođača ALUMIL i ELVIAL.

 

Aluminujumska stolarija
Aluminujumska stolarija
Aluminujumska stolarija
Aluminujumska stolarija
Aluminujumska stolarija

Hladan profil  koristi se za izradu unutrašnjih elemenata, gde nema razlike u temperaturi sa spoljašnje i unutrašnje strane kao i za tipove objekata gde termo izolacija profila nije bitna karakteristika kao što su proizvodne hale, stakleni izlozi i sl.

Termo profil – Aluminijumska stolarija s termo prekidom sprečava kondenzaciju i stvaranje vlage oko prozora, obezbeđuje visok stepen izolacije, manji utrošak energije.

Obrada Aluminujumske stolarije
Obrada Aluminujumske stolarije
Obrada Aluminujumske stolarije
Obrada Aluminujumske stolarije

Aluminijumska stolarija je lakša od PVC-a pa se može koristiti za izradu većih površina za poslovne prostore, izloge i slično.

Aluminijumska stolarija može biti izrađena od plastificiranih ili eloksiranih profila sa prekinutim termo mostom ili bez termo mosta.

Za stepen energetske efikasnosti bitan je i tip stakla koje se koristi u ugradnji. U ponudi imamo dvoslojne i troslojne pakete stakla.

Staklo koje koristimo u proizvodnji: termo paketi stakla dvoslojni ili troslojni, niskoemisiono ClimaGuard Premium (LOW-E) i ClimaGuard Solar staklo , punjeno argonom, omogućava nizak koeficijent provodljivosti toplote.

Stolarija od aluminijuma koju izrađujemo: jednokrilni, dvokrilni, trokrilni i četvorokrilni alu prozori, s okretno-nagibnim otvaranjem, balkonska vrata s jednim, dva i više krila, sigurnosna vrata sa antipanik bravom, ulazna vrata s odgovarajućim alu-panelima vrhunskog dizajna, ”3D” šarke, samoštelujuće, sa zaključavanjem u jednoj ili više tačaka, alu prag, mogućnost nadsvetla, podizno klizni sistem, akordion-harmonika vrata.

Alu stolarija
Alu stolarija
Alu stolarija

Radimo alu stolariju za zatvaranje terasa i balkona s alu fiksevima, kliznim krilima ili okretno-nagibnim krilima i s alu stubovima.

Osim same proizvodnje stolarije bavimo se proizvodnjom i ugradnjom segmentnih garažnih vrata, rolo garažnih vrata kao i spoljašnjih solomatika.

Kod izrade i montaže ALU stolarije koristimo okov firmi Stublina, Alumil, Laval.

Naša stolarija, alu prozori i alu vrata mogu da budu s alu roletnama i to s nadgradnom ili spoljnom alu kutijom, pravougaonog ili zaobljenog oblika. Alu komarnici mogu da budu fiksni, rolo komarnici, amerikano komarni i plisse alu komarnici. Izrađujemo i komarnike za ulazna vrata.