PVC stolarija

PVC pruža odličan odnos cene i kvaliteta, obezbeđuje visoku izolacionu moć, otporan na UV zračenje, veoma je postojan na svim uslovima i ne zahteva veliko održavanje.

Visoki stepen energetske efikasnosti i optimalni odnos cene i kvaliteta čini PVC jednim od najboljih materijala za izradu stolarije.

Zbog svojih izolacionih sposobnosti postiže se maksimalno smanjenje buke u vašem objektu.

Profili u sebi sadrže komore ispunjene vazduhom i što je veći broj tih komora, to je nivo izolacije bolji.  Za stepen energetske efikasnosti bitan je i tip stakla koje se koristi u ugradnji. U ponudi imamo dvoslojne i troslojne pakete stakla.

PVC Stolarija Hemos
PVC Stolarija Hemos
PVC Stolarija Hemos
PVC Stolarija Hemos
PVC Stolarija Hemos

Niskoemisiono ClimaGuard Premium (LOW-E) i ClimaGuard Solar staklo , punjeno argonom, smanjuje zagrevanje i smanjuje gubitak toplotne energije.

Profil od koga se izrađuje stolarija, zavisi kakve će osobine stolarija imati. U ponudi imamo profil nemačkog proizvođača TROCAL, KOMMERLING, KBE, koji je objedinio PROFINE group.

Nemački proizvođač PROFINE group, daje garanciju od 30 godina na svoj profil. U ponudi imamo šestokomorni i sedmokomorni profil standardne bele boje, kao i razne druge teksture. U samom profilu se nalazi čelično ojačanje koje daje stabilnost stolariji.

Obrada PVC stolarije
Obrada PVC stolarije
Obrada PVC stolarije

Stolarija od PVC

jednokrilni, dvokrilni, trokrilni i četvorokrilni pvc prozori, s okretno-nagibnim otvaranjem, balkonska vrata s jednim, dva i više krila, ulazna vrata s odgovarajućim dekorativnim alu/pvc-panelima, klizne stene i podizno klizne sisteme.

Kod izrade stolarije koristimo okov firmi MACO, ROTTO, GU-BKS.

 

PVC Stolarija
PVC Stolarija

Osim same proizvodnje stolarije, izrađujemo i ugrađujemo alu ili pvc roletne i to s nadgradnom ili spoljnom kutijom. Alu komarnici mogu da budu fiksni, rolo komarnici, amerikano i plisse alu komarnici. Izrađujemo i komarnike za ulazna vrata.

Roletne Hemos
Roletne Hemos
Roletne Hemos